La Vilella Teatro

La Vilella es un espacio dedicado a las artes escénicas, donde se complementan las experiencias teatrales con la propuesta de exposiciones de pintura, fotografía o escultura relacionadas con el montaje en curso.

La Vilella

La Vilella és un espai dedicat a les arts escèniques, on es complementen les experiències teatrals amb la proposta d’exposicions de pintura, fotografia o escultura relacionades amb el muntatge en curs.

Associació de fills i néts de l’exili republicà

Ens posem novament en contacte amb vosaltres per saludar-vos i recordar-vos que a pesar que no us veuen, volem dir-vos que seguim treballant i que ens encantaria que ens fessiu arribar comentaris, històries, ressenyes o recomanacions de llibres i de pel·lícules o qualsevol informació que vulgueu compartir amb nosaltres.

Per a nosaltres és molt important que visiteu nostres webs i els nostres blogs i que vegeu el que estem fent:

www.exiliorepublicano.net/mexicans-a-catalunya
www.exiliorepublicano.org
http://www.memoriadeloshijosynietos.blogspot.com
http://exiliorepublicanoennortedeafrica.blogspot.com

També volem explicar-vos que aquest any hem realitzat entrevistes en vídeo en diverses parts d’Espanya a fills i filles d’exiliats republicans al nord d’Àfrica i a investigadors relacionats amb aquest tema.

Amb tot aquest material i gràcies a una subvenció que aconseguim, estem iniciant el treball d’un Documental sobre l’exili al nord d’Àfrica, amb la idea de contribuir a donar a conèixer vivències i dades sobre aquest exili, desgraciadament tan desconegut en general.

Us mantindrem informats del projecte i per descomptat us donarem a conèixer els avanços, doncs com sempre dir-vos que tot això és possible gràcies a la vostra col·laboració i interès.

Salutacions,

Sonia Subirats y Aída Albert

Asociación de hijos y nietos del exilio republicano

Nos ponemos nuevamente en contacto con ustedes para saludarles y recordarles que a pesar de que no nos ven,
queremos decirles que seguimos trabajando y que nos encantaría que nos hicieran llegar comentarios, historias, reseñas o recomendaciones de libros y de películas o cualquier información que quieran compartir con nosotros.

Para nosotros es muy importante que visiten nuestras webs y nuestros blogs y que vean lo que estamos haciendo:

www.exiliorepublicano.net/mexicans-a-catalunya
www.exiliorepublicano.org
http://www.memoriadeloshijosynietos.blogspot.com
http://exiliorepublicanoennortedeafrica.blogspot.com

También queremos contarles que este año hemos realizado entrevistas en video en varias partes de España a hijos e hijas de exiliados republicanos al norte de África y a investigadores relacionados con este tema.

Con todo este material y gracias a una subvención que conseguimos, estamos iniciando el trabajo de un Documental sobre el exilio al norte de África, con la idea de contribuir a dar a conocer vivencias y datos sobre este exilio, desgraciadamente tan desconocido en general.

Les mantendremos informados del proyecto y por supuesto les daremos a conocer los avances, pues como siempre decirles que todo esto es posible gracias a su colaboración e interés.

Saludos,

Sonia Subirats y Aída Albert

Barcelona Gratis

Si busques què es pot fer gratis a Barcelona, aquí tens concerts, conferències, pel·lícules, documentals, festes, exposicions, recitals, presentacions de llibres, espectacles per adults i per nens, i d’altres activitats culturals amb un nexe comú: Totes són gratuïtes

Barcelona Gratis

Si buscas qué se puede hacer gratis en Barcelona, aquí tienes conciertos, conferencias, películas, documentales, fiestas, exposiciones, recitales, presentaciones de libros, espectáculos para adultos y para niños, y otras actividades culturales con un nexo en común: Todas son gratuitas.

Jove Espectacle

El portal del espectáculo infantil y juvenil a Cataluña.

Jove Espectacle

El portal de l’espectacle infantil i juvenil a Catalunya.